Pålitliga och rikstäckande transporter
Företaget
Slider

Kylvaruhus EA Åkeri

Vi kan kylt och fryst!

EA har varit etablerade sedan 1951 och fokuserade på livsmedelstransporter sedan 1963. Vår ambition är att ni som kund alltid skall känna att ni kan lita på att din transport utförs lagligt, levereras i tid utan skador samt med obruten kylkedja. Som kund till EA vill vi att ni fokuserar på det ni gör bäst och slipper samtal från er kunds varumottagning vart godset befinner sig, att det är fel temperatur eller en chaufför som är otrevlig mot er kund.

 

Kylförpackade varor EA Åkeri

Sveriges bästa åkeri

EA är ett modernt åkeri, fokuserade på tempererade transporter. EA Åkeris affärsidé är att leverera och marknadsföra kyl och frystransporter till livsmedelsindustrin i Sverige. Vår ambition är att bli Sveriges bästa åkeri. För att nå dit fokuserar vi på lagliga transporter i tid, utan skador och med rätt temperatur.

EA Åkeri Lastbil

Långa kundrelationer

Som kund till EA får ni det bästa av två världar. Det lilla företaget med stor flexibilitet och personlig kontakt men också ett stort nätverk av transporter där EA även tar större uppdrag. EA har extremt långa kundrelationer och strävar alltid att erbjuda kunden bra kvalitet med högsta möjliga service. För att vi ska nå dit är det viktigt att ni som kund ger oss rätt förutsättning med last och lossningstider, rätt adresser, bra märkning på godset och information kring transportens utförande.

logotype